Verslag Cultureel Café Dante van 23 februari 2017

Fotoverslag van Edwin Nieuwstraten: (edwin-nieuwstraten-fotografie-ede.nl)

Het programma was dit keer aangepast vanwege 2 annuleringen in de week voorafgaand. Met meer ruimte voor de overige onderdelen werd het toch een mooie culturele avond met veel muziek en aandacht voor het gesproken en geschreven woord.

 De avond werd geopend door Novakoski, een akoestisch duo, bestaande uit gitarist Marco van Koppenhagen en zangeres Mademoiselle Vague (Stéphanie Raimbault). Ze brachten fijne eigen geschreven en ook paar bekende chansons ten gehore.

Tweede artiest van vanavond was de bekende singer -songwriter Rogier Pelgrim. Hij speelde nummers van zijn nieuwe album ‘Birds and Busy People’. Als voorproefje op de lancering van het album op 3 maart. Prachtige muziek, wat goed in de smaak viel bij het publiek.

Ada Loman-Biesheuvel heeft haar nieuwe boek ‘Je ziet maar’ gepresenteerd. Ze droeg daarbij een beeldend verhaal voor waarin ze het publiek meenam in een huiselijk avontuur.

Larissa Verhoeff was weer flink op dreef met haar column, inclusief passende beelden. Scherpe teksten in een pakkende voordracht over de beelden en rollen van mannen en vrouwen in deze wereld.

  De avond werd afgesloten door Blues Based. Deze driemaands formatie bracht soms stevige muziek met een lichte bezetting. Vol passie werden de nummers tot het laatst ten gehore gebracht.

——————————————————————-

Andere leuke momenten van de avond…

     

Dit bericht is geplaatst in recensie. Bookmark de permalink.