Verslag Cultureel Café Dante van 22 februari 2018

Fotoverslag van Edwin Nieuwstraten: (edwin-nieuwstraten-fotografie-ede.nl)

Het was een avond vol met muziek, kunst en literatuur.

   De avond werd geopend door Het Edes Orkest. Ze hebben een voorproefje geven van hun jubileumconcert op 2 juni 2018. Ze speelden: Andante Cantabile van Tschaikowsky, Korobushka van Michael Story en Old Russian Romances van Franco Cesarini.

Kunstenares Ingrid Vermeer vertelde over haar afgelopen project “365daysofpostitpeople” en over haar huidige project “100daysofdrawingonfoundstuffmaakt”. Dit is te volgen op: https://www.instagram.com/studioyellowdays

De jonge Edese singer-songwriter Johnny Fleet wist met zijn prachtige stem het publiek goed te raken. Hij bracht zowel eigen werk als covers ten gehore.

  Ingrid Verhoef is de winnares van de Kernhem Amateurkunst expositie. Met haar prachtige installatie `Twist` wist zij de jury unaniem te overtuigen.  Bij Dante vertelde ze over hoe het kunstwerk is ontstaan en het winnende werk was ook te zien in galerie van Cultura.

Larissa Verhoeff heeft een column voorgedragen over hoe de vrouwen worden gezien. Haar column is als live video geplaatst op ons Facebookpagina.

  Page 43 is een band met hun roots in Ede. Het was hun eerste openbare optreden en ze hebben ons prachtige 4-stemmige nummers laten horen.


Meer foto’s van de avond

Paul Imthorn introduceert nieuw bestuurslid Mandy Vermeer.
Mandy neemt de plaats in van Marja van Dijk, die na 10 jaar haar actieve bestuursrol bij de Stichting Cultureel Café Dante heeft neergelegd.

   

Dit bericht is geplaatst in recensie. Bookmark de permalink.