Programma 2018-03-22

 Cultureel Café Dante

datum: 22 maart 2018
tijd: 20.00 – 23.00 u

locatie: Cultura (Atrium) , Molenstraat 45 Ede
toegang: gratis


programma

Rogier Pelgrim

muziek

Singer-songwriter Rogier Pelgrim opent de avond. Hij komt zijn nieuwe theatertour toelichten en zal onder andere zijn nieuwe song `Doe jij mij weg` zingen, waarvan onlangs de bijbehorende videoclip gelanceerd is. Deze gaat over zwerfafval en is in opdracht van de gemeente Ede en Wageningen gemaakt.

www.rogierpelgrim.nl


MoMo Theaterwerkplaats

theater/film

Behalve muziek is er ook aandacht voor theater. Momo Theaterwerkplaats vertoont hun nieuwe film performance `Oog om Oog`, een korte film geïnspireerd op een gedicht uit de bundel `Daar zijn geen woorden voor` van Toon Tellegen, over liefde die uiteindelijk ingezet wordt als wraak

www.momotheaterwerkplaats.nl


De Passie

muziek

Op Goede Vrijdag 30 maart organiseert Ede-Zuid namelijk zijn eigen-wijze Passie, een muzikaal spektakel met Edese topzangers Rogier Pelgrim, JeeWee Donkers, Tamara Schalkx en Paula Vos. Vanavond wordt alvast een voorproefje geven.


Gea Wester

gesproken woord

Het Gesproken Woord zal deze maand ingevuld worden door Gea Wester.


Ed van Seters

kunst

Ed van Seters van het Platform Militaire Historie Ede, komt aandacht vragen voor de expositie over de Fatale Wapendropping `De Keuenklep`.


Jessica Koomen en band

muziek

Zangeres Jessica Koomen staat bekend om haar smaakvolle repertoire en jazzy feel. Moeiteloos mixt zij Jazz, pop, funk en fushion tot een heerlijke `feel good` muziek. Een jaar geleden startte Jessica samen met bassist Dave Sahanaja met het schrijven van nieuwe songs, wat misschien wel resulteert in een nieuw album. Vanavond treedt Jessica op met een driekoppige begeleidingsband; Jeroen Prinsen op piano, Dave Sahanaja op contrabas en Collin Leijenaar op cajon. Zij zullen de avond ook afsluiten.

www.jessicakoomen.nl


foto’s bij Dante: Edwin Nieuwstraten – edwin-nieuwstraten-fotografie-ede.nl


Volg ons verder op:  Volg ons op Facebook: CultureelCafeDante  Volg ons op Twitter: @ccdante