Programma 2018-05-24

 Cultureel Café Dante

datum: 24 mei 2018
tijd: 20.00 – 23.00 u

locatie: Cultura (Atrium) , Molenstraat 45 Ede
toegang: gratis


programma

Samusa

muziek

De avond wordt geopend met muziek van Samusa. Deze band neemt je mee op een verrassende muzikale wereldreis. Van tango &  klezmer, via flamenco `rock` tot bossa en samba.

www.facebook.com/pg/Samusamuziek


Renske Cohen-Tervaert

kunst

Conservator van het Kröller-Müller Museum, Renske Cohen-Tervaert geeft een introductie van de tentoonstelling La littérature et la musique. In deze tentoonstelling werpt het museum nieuw licht op de Franse kunstenaar Odilion Redon.

www.krollermuller.nl/odilon-redon-la-litterature-et-la-musique


Theaterwerkplaats MOMO

film

Hierna zal er een korte film vertoond worden. `ICK de uitvinder` is gemaakt door zes deelnemers van de theaterwerkplaats MOMO, over een uitvinder wiens uitvinding verstrekkende gevolgen heeft.

www.momotheaterwerkplaats.nl


 

Gea Wester

gesproken woord

Het Gesproken Woord zal deze maand ingevuld worden door Gea Wester.


Elise Huijberts

kunst

Elise Huijberts komt vertellen over de cursisten-expositie in de Cultura Galerie. Deze expositie zal van 12 mei tot en met 23 juni te zien zijn. Ruim 100 werken zullen er te zien zijn, van styrofoam-prints en beeldhouwwerk tot en met striptekeningen van kinderen.

www.cultura-ede.nl/agenda/expositie-cursisten-cultura.aspx


Tamara Acouostic

muziek

Wederom tijd voor muziek, ditmaal loungemuziek van de Edese band Tamar Acoustic. Het gezicht van deze band is zangeres Tamara Schalkx. De basisbezetting bestaat uit zang, toetsen, bas en cajon, maar kan ook aangevuld worden met gitaar en/of blazers. Verschillende muziekstijlen, zoals jazz, latin, soul en pop zullen vanavond de revue passeren. Zij zullen de avond ook afsluiten.

www.facebook.com/TamarAcoustic


foto’s bij Dante: Edwin Nieuwstraten – edwin-nieuwstraten-fotografie-ede.nl


Volg ons verder op:  Volg ons op Facebook: CultureelCafeDante  Volg ons op Twitter: @ccdante