Programma 2019-02-28

Cultureel Café Dante

datum: 28 februari 2019
tijd: 20.00 – 23.00 u

locatie: Cultura (Atrium) , Molenstraat 45 Ede
toegang: gratis


programma

Marvin Bergh

muziek

Marvin Bergh, onlangs nog te zien bij Muziek bij de Buren, zal de avond openen. Nadat hij is afgestudeerd aan de Nederlandse popacademie, schrijft, produceert en mixt hij zijn eigen Nederlandstalige liedjes in de genres R&B en hiphop. Naast het maken van muziek, geeft hij ook muziekles op basisscholen.

www.marvinbergh.com


Rob Broek

animatie

Hierna is het tijd voor Rob Broek.  Als lid van de Edese filmclub Esva heeft hij met zijn animatiefilmpjes al verschillende prijzen gewonnen. Vanavond zullen een paar van deze filmpjes getoond worden en zal hij hierover vertellen.

www.broekunst.nl


Larissa Verhoeff

gesproken woord

Het Gesproken Woord zal deze maand ingevuld worden door columniste en stadsdichter Larissa Verhoeff.

www.nl-nl.facebook.com/lverhoeff


Maurits Koster

kleinkunst

Maurits Koster studeerde in 2015 af aan de Theateropleiding Selma Susanna in Amsterdam. Nu speelt hij in kleine theaters in het land zijn cabaretvoorstelling: Demonen. Over de angst om niet gezien te worden. Samen met pianist Arend Jan Schimmel zal hij bij Dante een voorproefje van zijn show geven.

www.mauskoster.com


 

Slipping’ & Sliding’

muziek

De avond wordt afgesloten door Slipping` & Sliding`. Deze 4-mans bluesband, waarvan de leden bestaan uit Herman Ouboter; zang en gitaar, Jeroen Bresser; bas, Martijn Hoogstraten; drums en Jan Smallegoor; gitaar, speelt blues in verschillende stijlen met nummers van o.a. Eric Clapton, Muddy Waters en BB King.  Deze formatie bestaat al een paar jaar en is zeker geen onbekende bij Dante. Onlangs speelden zij nog in Cultura bij de eerste Edese Bluesnacht.

www.nl-nl.facebook.com/pg/Slippin-Slidin


foto’s bij Dante: Edwin Nieuwstraten – edwin-nieuwstraten-fotografie-ede.nl


Volg ons verder op:  Volg ons op Facebook: CultureelCafeDante  Volg ons op Twitter: @ccdante