Programma 2019-09-26

 Cultureel Café Dante

datum: 26 september 2019
tijd: 20.00 – 23.00 u

locatie: Cultura (Atrium) , Molenstraat 45 Ede
toegang: gratis


programma

Mark Werkman

muziek

Mark Werkman opent Café Dante donderdag met zijn eigen werk! Zijn teksten kenmerken zich door de ietwat ongemakkelijke kant van het leven te laten zien. ‘Omdat niet iedereen een blije, lachende, reizende, gezond etende en populaire instagrammer is’.

www.markwerkman.nl


Karin Colen

kunst

Vorige week werd het enorme kunstwerk van Karin Colen onthuld op de Ginkelse Heide. Karin Colen is te gast bij Café Dante en vertelt over het Landmark, dat ‘Vensters op het Verleden’ heet. Colen liet zich inspireren door de rust op de heide en merkte hoe stil het er is. ‘Als je bedenkt wat er 75 jaar geleden gebeurd is op die plek, wil je eigenlijk ramen hebben waardoor je in het verleden kan kijken.’

www.karincolen.nl


Larissa Verhoeff

gesproken woord

Vertrouwde spreker Larissa Verhoeff opent met ons het nieuwe seizoen! Naast haar stadsdichterschap is zij columniste bij ‘Vriendin’, heeft Larissa al twee boeken uitgebracht en is ze copywriter bij Talpa.


Eenmaal andermaal… verkocht!

kunst / veiling

De kunstwerken die Xander van Soelen en Chris Oosterloo hebben gemaakt bij Dante in het Park worden geveild bij Café Dante. Xander heeft voor zijn werk gebruik gemaakt van de stenciltechniek. Chris heeft zijn werk uit de losse pols gemaakt. De vanaf prijs voor beide werken is €25,00. Het werk mag niet worden door verkocht. De opbrengsten gaan naar poppodium Astrant Ede.


Company Unwanted

muziek

De band van vanavond is Company Unwanted. Dit viertal, bestaande uit broers en vrienden, telt al een aantal muziekjaren mee. Van origine een rockband, maar ook een akoestische set gaan deze mannen niet uit de weg. Door een mix van covers en eigen nummers verrast CU eenieder die komt kijken en luisteren.


foto’s bij Dante: Edwin Nieuwstraten – edwin-nieuwstraten-fotografie-ede.nl


Volg ons verder op:  Volg ons op Facebook: CultureelCafeDante  Volg ons op Twitter: @ccdante