Programma 2019-11-28

Cultureel Café Dante

datum: 28 november 2019
tijd: 20.00 – 23.00 u

locatie: Cultura (Atrium) , Molenstraat 45 Ede
toegang: gratis


programma

Duo Bagage et Ses Amis

muziek

Het ensemble Duo Bagage et Ses Amis trapt de avond af. Deze groep zorgt voor verrassende combinaties van poëzie, zang en pianomuziek. Hun programma bestaat uit Chansons, Nederlandstalige levensliedjes en voordrachten van eigen gedichten.

www.duobagage-et-ses-amis.jouwweb.nl


Adri Verhoeven

kunst

Hierna is de beurt aan kunstenaar Adri Verhoeven. Als echte Edenaar is het U misschien wel eens opgevallen dat er grote keien verspreid liggen door de gemeente Ede. Zijn het souvenirs uit de IJstijd, iets buitenaards of is er toch een andere verklaring voor? In totaal zijn er twaalf plekken waar de keien liggen, van het centrum van Ede via de Hoge Veluwe tot aan het Kröller- Müller Museum in Otterlo. Adri Verhoeven is zijn hele leven al geboeid door stenen en komt bij Dante vertellen over deze mysterieuze steenformaties.

www.adriverhoeven.nl


Toon Nagel, Huis Kernhem

kunst

Vanaf 21 December biedt Huis Kernhem weer een podium aan amateurkunstenaars uit de gemeente Ede.  Het is alweer de 26ste AmateurXpositie en voor het eerst is er een thema aan verbonden, namelijk `Vrijheid`. Toon Nagel van Stichting Kernhem komt hier aandacht voor vragen. En U kunt zich natuurlijk nu al aanmelden.


Daan Overeem, Stingerbol

kunst

Daan Overeem komt met nieuws over de bekende Stingerbol.


Arjan Keene

gesproken woord

Arjan Keene zorgt deze avond voor gevatte dichtkunst.


Skankin ‘Vibes

muziek

De avond wordt swingend afgesloten met reggaemuziek door de band Skankin` Vibes. Deze achtkoppige band speelt zowel covers als eigen nummers. Ze willen het publiek enthousiasmeren en `Good Vibes` teweeg brengen. En natuurlijk mag er weer gedanst worden!

www.facebook.com/pg/SkaningVibes


foto’s bij Dante: Edwin Nieuwstraten – edwin-nieuwstraten-fotografie-ede.nl


Volg ons verder op:  Volg ons op Facebook: CultureelCafeDante  Volg ons op Twitter: @ccdante