Programma 2016-01-21

 Cultureel Café Dante

datum: 21 januari 2016
tijd: 20.00 – 23.00 u

locatie: Cultura (Atrium) , Molenstraat 45 Ede
toegang: gratis


 programma

Rose-île

muziek

Rose-Île is een vierkoppige band met een breed repertoire uit verschillende landen, waaronder Franse chansons, Spaanse, Zuid-Amerikaanse, Duitse en Jiddische liederen. Wereldmuziek met zowel opzwepende als melancholische melodieën.

 

www.rose-ile.webnode.nl


Spelgroep NPB Bennekom

toneel

Spelgroep NPB Bennekom is een toneelgroep o.l.v. Boaz Boele, met een zeer veelzijdig repertoire en bijzondere thema’s. Ieder speelseizoen wordt een avondvullend stuk ingestudeerd onder leiding van een professionele regisseur.

 

www.spelgroep.nl


Haiku

poëzie

Een nieuw programma-onderdeel waarbij bezoekers van Dante de gelegenheid krijgen om een zelfgemaakte Haiku ten gehore te brengen.


Ria Buitenhuis

kunst

Ria Buitenhuis is de winnares van de 22e Kernhem-amateurexpositie. Zij is zowel door de vakjury als het publiek gekozen als winnaar. Haar winnende werk zal te zien zijn tijdens haar presentatie bij Dante.


Jacques van der Wal

muziek

Jacques van der Wal is singer/songwriter uit Ede. Op deze avond zal hij een aantal zelfgeschreven songs ten gehore brengen, waarmee hij altijd weer weet te ontroeren. Hij begeleidt zichzelf op gitaar.


Gea Wester

column

Gea Wester is de gast columniste voor  vanavond.      


Academia Estrella

dans

Academia Estrella is een Flamenco-dansschool uit Arnhem, waarvan Jacky Westerhof de eigenaresse is. Na haar opleiding aan de Dansacademie vertrok zij naar Spanje om les te nemen en zich verder te verdiepen in de traditionele flamenco-dans. Bij Dante zal zij samen met haar demo-groep een feestelijk en kleurrijk optreden verzorgen.

www.academiaestrella.nl


Ted Benschop

cultuurmoment

Ted Benschop is sinds 2013 voorzitter van Stichting Huis Kernhem en zal bij Dante zijn cultuurbeleving met het publiek delen.

 


foto’s bij Dante: Edwin Nieuwstraten – edwin-nieuwstraten-fotografie-ede.nl


Volg ons verder op:  Volg ons op Facebook: CultureelCafeDante  Volg ons op Twitter: @ccdante