Programma 2018-02-22

 Cultureel Café Dante

datum: 22 februari 2018
tijd: 20.00 – 23.00 u

locatie: Cultura (Atrium) , Molenstraat 45 Ede
toegang: gratis


programma

Het Edes Orkest

muziek

De avond wordt geopend door Het Edes Orkest, een symfonisch blaasorkest onder leiding van dirigente Madeleine Boertje. Hun muziek is het best te omschrijven als licht klassieke muziek met soms een uitstapje naar lichte muziek, film- of musical bewerkingen. Vanavond gaan ze een voorproefje geven van hun jubileumconcert op 2 juni 2018. Ze spelen: Andante Cantabile van Tschaikowsky, Korobushka van Michael Story en Old Russian Romances van Franco Cesarini.

www.hetedesorkest.nl


Ingrid Verhoef

kunst

Ingrid Verhoef is de winnares van de Kernhem Amateurkunst expositie. Met haar prachtige installatie `Twist` wist zijn de jury unaniem te overtuigen.  Ingrid is een veelzijdig kunstenaar, gefascineerd door assembleren en van losse elementen iets nieuws maken, onderzoekt zij de vele de mogelijkheden van keramiek. Zij komt bij Dante vertellen over haar kunst en tevens zal het winnende werk bij Cultura te zien zijn.

www.ingridceramics.nl


Jonathan van Vliet

muziek

Het is weer tijd voor muziek. De Edese singer-songwriter Jonathan van Vliet, ook bekend als Johnny Fleet, weet met zijn prachtige stem het publiek altijd weer te raken. Hij speelt vanavond zowel eigen werk en covers.


Larissa Verhoeff

gesproken woord

Het Gesproken Woord zal deze maand ingevuld worden door auteur/columniste Larissa Verhoeff.


Ingrid Vermeer

kunst

 

Kunstenares Ingrid Vermeer maakt kunstwerkjes op afvalpapier. Een portret op een kartonnen bekertje, of een stilleven op een labeltje van een theezakje, Ingrid maakt tekeningen op allerlei soorten verpakkingsmaterialen . In het kader van het project `365daysofpostitpeople`, heeft zij een jaar lang elke dag een portret op een post-it gemaakt. Bij Dante verteld zij over haar werk.

www.365daysofpostitpeople.wordpress.com

www.cocins.com/ingridvermeer


Page 43

muziek

De Edese 4mans formatie Page 43 (gebaseerd op de gelijknamige song van Crosby&Nash) zal deze avond afsluiten.

www.facebook.com/Page-43


foto’s bij Dante: Edwin Nieuwstraten – edwin-nieuwstraten-fotografie-ede.nl


Volg ons verder op:  Volg ons op Facebook: CultureelCafeDante  Volg ons op Twitter: @ccdante