Programma 2017-02-23

 Cultureel Café Dante

datum: 23 februari 2017
tijd: 20.00 – 23.00 u

locatie: Cultura (Atrium), Molenstraat 45 Ede
toegang: gratis


 programma

Novakoski

muziek

Novakoski, een akoestisch duo, bestaande uit gitarist Marco van Koppenhagen en zangeres Mademoiselle Vague (Stéphanie Raimbault). Geïnspireerd door het Franse lied, geven ze met melodieuze composities en poëtische teksten een geheel eigen invulling aan de moderne `Chanson Française`, met een knipoog naar het klassieke Franse repertoire.

www.novakoski-musique.com


Ada Loman-Biesheuvel

literatuur

Ada Loman-Biesheuvel komt vertellen over haar derde boek “Je ziet maar”. Het boek bestaat uit 38 korte verhalen waarin veel situaties uit haar jeugd worden verteld. Net als in de voorgaande boeken zijn er observaties van haar tegenwoordige omgeving en verhalen waarin haar echtgenoot en haar kinderen figureren.

 


Rogier Pelgrim

muziek

Op vrijdag 3 maart presenteert  Rogier Pelgrim zijn nieuwe album “Birds and Busy People”. De Wageningse muzikant heeft zichzelf opnieuw uitgevonden. Met zijn 2e album kiest hij meer voor een bandbenadering. De titel verwijst naar de gejaagdheid van het moderne bestaan, maar daarnaast ook naar zijn behoefte aan stilte en rust. Vanavond zal hij enkele nummers van zijn nieuwe album ten gehore brengen.

www.rogierpelgrim.nl


Larissa Verhoeff

gesproken woord

Het Gesproken Woord zal deze maand ingevuld worden door auteur/columniste Larissa Verhoeff.


Spelgroep Bennekom

theater

Spelgroep Bennekom speelt dit seizoen de komedie “De Revisor van Nikolaj Gogol”. Hierin staan list, bedrog en de angst voor ontmaskering centraal. Bij Dante vast een voorproefje.

www.spelgroep.nl


Blues Based

muziek

Hierna volgt muziek van de formatie Blues Based. Zij brengen zowel zelfgeschreven songs en covers. Soms is het rock`n roll, soms klein, maar de basis ligt altijd in de blues. Dat maakt ze een graag geziene gast op vele plekken, zowel in Ede als daarbuiten. Zij zullen de avond ook afsluiten.

https://nl-nl.facebook.com/bluesbased


foto’s bij Dante: Edwin Nieuwstraten – edwin-nieuwstraten-fotografie-ede.nl


Volg ons verder op:  Volg ons op Facebook: CultureelCafeDante  Volg ons op Twitter: @ccdante