Programma 2011-11-24

 

Programma
Cultureel Café Dante
toegang: gratis
donderdag 24 november 2011
20.00 – 23.00 u
locatie: Cultura Ede
‘Verder kijken dan je ogen zien’
poëzie en beeldende kunstuitsnede Zonder Titel - Aart Mulder
‘De expositie ‘Verder kijken dan je ogen zien’ bestaat uit schilderijen, tekeningen en gedichten van kunstenaars en dichters met een verstandelijke beperking uit de regio Ede/Wageningen.
De expositie is momenteel te zien in Huis Kernhem te Ede. Het werk is tevens gepubliceerd in een kunst- en dichtbundel. Enkele betrokken kunstenaars zullen hun werk samen met hun creatieve begeleider tonen en toelichten. Daarnaast wordt de internationale samenwerking met Japan in beeld gebracht.
Fabian Homburg
muziek

De 16-jarige Fabian Homburg is een talentvolle zanger uit Ede. Hij heeft al in een aantal musicals gespeeld waaronder een hoofdrol als ‘Baloe de beer’ in Junglebook. Met zijn mooie zware en donkere stem weet hij nu al een groot publiek te raken. Hij zingt vier nummers o.a. ‘I dreamed a dream’ uit Les Miserables.
lees hier artikel over Fabian in Ede Stad van 02/11/11
Column
actualiteit
De maandelijkse column, geïnspireerd door de dagelijkse dingen, wordt uitgesproken door Teunis Bunt. Op geheel eigen wijze weet hij persoonlijke en maatschappelijke zaken te combineren en de luisteraar een lach of een gefronste blik te ontlokken.
teunisbunt.blogspot.com
Huisband B2G
muziek
De stijl van de huisband B2G wordt gekenmerkt door lekkere pop, diepe soul, smooth jazz en onvervalste blues.
Anja Winkel
beeldende kunst
Anja Winkel uit Bennekom vindt het heerlijk om te werken met vorm en kleur en met verschillende materialen. Ze heeft zowel ervaring in het tekenen en schilderen van mensen, als in abstracte kunst. Momenteel houdt ze zich bezig met figuratieve en abstracte werken, en maakt hierbij gebruik van gemengde technieken.
www.anjawinkel.nl
Actuele activiteiteninformatie
Aandacht voor huidige en komende exposities, Edese culturele activiteiten en aanverwant nieuws.
Roekeloos
muziektheater
Musicaltheater Roekeloos uit Wageningen speelt zelf ontwikkelde en geschreven producties met een kleine cast.
Met in elkaar overlopend spel en zang (muziektheater) willen zij een verhaal vertellen, waarbij de inhoud niet over het hoofd wordt gezien. Bij Dante brengen zij nummers uit vier musicals.

 

www.wijzijnroekeloos.nl

 

 

 

Bransz
musical en dans
Bransz, dansschool uit Wageningen/Otterlo kent een groot scala aan dansstijlen; Hip-Hop-Streetdance, Jazz, Show, Musical, Dansvorming, Modern en Klassieke ballet. Bransz laat bij Dante enkele dansnummers zien uit de jubileumvoorstelling van juni 2012. 

www.bransz.nl

Huisband B2G
muziek
Als afsluiting speelt de huisband met een aantal gastmuzikanten.
download hier de flyer