Programma 2016-02-25

 Cultureel Café Dante

datum: 25 februari 2016
tijd: 20.00 – 23.00 u

locatie: Cultura (Atrium) , Molenstraat 45 Ede
toegang: gratis


 programma

Coen Zeeman

singer-songwriter

Bijzondere gast is troubadour Coen Zeeman. Hij zal de avond openen. Gewapend met een uitgebreid en divers repertoire behoort hij tot een select groepje troubadours /entertainers die stad en land afreizen om hun kunsten te vertonen.

www.coentroubadour.nl


Teus Weijman

auteur

Teus Weyman komt vertellen over zijn nieuwe boek ‘Slakkenspoor’. Een bijzonder verhaal over zijn leven, over vallen en weer opstaan, en vooral over de kracht om door te gaan

 


Teunis Bunt

column

Columnist Teunis Bunt zal met zijn scherpe waarneming weer een beeld schetsen over de toestand in de wereld.


Rypke van der Ploeg

schilder

Het werk van beeldend kunstenaar Rypke van der Ploeg is deze maand te zien in de stadswinkel van Cultura Ede. Hij neemt ons mee in zijn wereld van levende en niet-levende wezens in Beeld en Schilderij.


Hans Nieuwenburg

cultuurmoment

In het programma-onderdeel ‘Het Cultuurmoment’ verteld een prominente Edenaar over zijn/haar cultuurmoment. Op deze avond is dat Hans Nieuwenburg. Hij is ex-olympier en sportcoach van Polar Bears. Hij heeft gekozen voor een sport-cultuurmoment.


Tim Horsting

mentalist

Tim Horsting is mentalist, theatermaker en fakir en bekend van het SBS6 programma ‘Mindmasters Live’.  Hij zal bij Dante zijn kunsten vertonen uit zijn nieuwe spannende show Enigma. In deze act zal gebruik gemaakt worden van de kracht van het lichaam en geest om zo het onverklaarbare mogelijk te maken.

www.timhorsting.nl

 


The Coincidences

muziek

The Coincindences zullen deze avond afsluiten. Hun muziek varieert van mooie kleine liedjes met o.a. harp en zang, tot een stevige mix van traditionele Ierse muziek en rebel songs.

https://www.facebook.com/Coincidences-443631179135135/timeline/


 

foto’s bij Dante: Edwin Nieuwstraten – edwin-nieuwstraten-fotografie-ede.nl


Volg ons verder op:  Volg ons op Facebook: CultureelCafeDante  Volg ons op Twitter: @ccdante