Programma 2016-05-26

 Cultureel Café Dante

datum: 26 mei 2016
tijd: 20.00 – 23.00 uur

locatie: Cultura (Atrium) , Molenstraat 45 Ede
toegang: gratis


 programma

Rose-île

muziek

Zangeres Sophie Reekers zal samen met haar band de avond openen. Als Meneer van Dalen schrijft zij veelzijdige Nederlandstalige popliedjes, die zich qua stijl aanpassen aan de thematiek in beeldende songteksten.

www.meneervandalen.com

 

 


Zauberflȏte

opera

Een van de solisten van de opera `Die Zauberflote`, die 4 en 5 juni in het OLT opgevoerd zal worden, zal vanavond een kort optreden verzorgen.

www.opera-ede.nl


Popup Festival

kunstfestival

Het laatste weekend van mei wordt er in en rond het centrum van Ede een Popup kunstfestival gehouden. Theater/filmmaker Arno Setz, organisator van dit evenement komt hierover vertellen.

www.popupfestival.nl


Cultura Galerie

kunst

In de Cultura Galerie Ede exposeren deze maand Trijn Romein en Eveline Kieskamp. Zij tonen kunstwerken, gebaseerd op persoonlijke ervaringen en gebeurtenissen. Trijn Romein zal ons meenemen in een rondleiding.

www.cultura-ede.nl/exposities


Kalulu

muziek

Kalulu is een wisselende formatie rondom zangeres Marinka Stam. Behalve sing en songwriter bespeelt zij de piano, elektrische gitaar en elektrische ukulele. Hun muziek varieert van Rock, Experimentele Dansmuziek tot kleine melodieuze liedjes.

www.kalulumusic.com


Teunis Bunt

column

We nemen afscheid van Columnist Teunis Bunt. Na jarenlang vaste  gast in het programma, zal hij vanavond voor de laatste keer te horen zijn.

teunisbunt.blogspot.nl  


Lunterse Atelierroute

kunst

Het tweede weekend van juni (11 en 12 juni 2016) organiseert Kunstlijn Lunteren atelierroute. En vanavond wordt er toelichting gegeven over de route en kunstenaars.

www.atelierroutelunteren.nl


Larissa Verhoeff

cultuurmoment

In het programmaonderdeel `Het Cultuurmoment` zal schrijfster/columniste Larissa Verhoeff te gast zijn.

 


foto’s bij Dante: Edwin Nieuwstraten – edwin-nieuwstraten-fotografie-ede.nl


Volg ons verder op:  Volg ons op Facebook: CultureelCafeDante  Volg ons op Twitter: @ccdante