Programma 2011-10-27

 

Programma
Cultureel Café Dante
toegang: gratis
donderdag 27 oktober 2011
20.00 – 23.00 u
locatie: Cultura Ede
Leo Nellestein
beeldende kunst
Beeldhouwer Leo Nellestein uit Lunteren. Nellestein werkt veel in opdracht met diverse materialen zoals steen, beton, metaal, hout en kunststoffen. Hij restaureert en maakt grafbedekkingen maar ook abstracte en realistische werken. Op zaterdag 5 en zondag 6 november 2011 exposeert hij bij het Kunstgebeuren in de Permar.
www.leo-nellestein.nl
Benjamin van der Velden
muziek
 

Benjamin van der Velden is een jonge Singer-songwriter uit Bennekom die zowel solo als met zijn trio optreedt.Deze avond treedt hij solo op en brengt zijn eigen werk ten gehore.
Column
actualiteit
De maandelijkse column, geïnspireerd door de dagelijkse dingen, wordt uitgesproken door Teunis Bunt.Op geheel eigen wijze weet hij persoonlijke en maatschappelijke zaken te combineren en de luisteraar een lach of een gefronste blik te ontlokken.
teunisbunt.blogspot.com
Huisband B2G
muziek
De stijl van de huisband B2G wordt gekenmerkt door lekkere pop, diepe soul, smooth jazz en onvervalste blues.Ze begeleiden doorgaans ook gastmuzikanten op Dante-avonden.
Victor Vroomkoning
poëzie
Dichter Victor Vroomkoning uit Nijmegen draagt voor uit eigen werk. Hij ontving diverse onderscheidingen voor zijn gedichten waarin zijn leven in grote lijnen weerspiegeld worden.Bijzondere uitgaven zullen de revue passeren, vooral die welke in samenwerking met (onder andere Nijmeegse) kunstenaars ontstonden. Natuurlijk zullen de gedichten die hij als Nijmeegse Stadsdichter tussen 2006-2008 schreef aandacht krijgen.
www.victorvroomkoning.nl
Actuele activiteiten
informatie
Aandacht voor huidige en komende exposities, Edese culturele activiteiten en aanverwant nieuws.
Neuf Neuf
muziek
Neuf Neuf is niet uitsluitend een muzikaal trio maar ook taalkundig en theatraal zeer aansprekend. Dirk Jan Plate is met de onderdelen zang, gitaar, tekst en muziek de drijvende kracht. Hij wordt bijgestaan door Erik Vleeming op basgitaar en Ruud de Ligt op drums.www.neufneuf.nl
Huisband B2G
muziek
Als afsluiting speelt de huisband meestal met een verrassende gastmuzikant.
U kunt hier de flyer downloaden.