Programma 2017-09-28

Cultureel Café Dante

datum: 28 september 2017
tijd: 20.00 – 23.00 u

locatie: Cultura (Atrium) , Molenstraat 45 Ede
toegang: gratis


programma

High Hopes

muziek

De groep High Hopes zal de avond openen. High Hopes is een acapella quintet met pit. Ze treden met hun repertoire buiten de gebaande paden. Behalve door pop, laten zij zich inspireren door rock en symfonische muziek.

www.highhopesacapella.nl


Elise Huijberts en Maarten Hindriks

kunst

Er zal aandacht besteed worden aan de tentoonstelling `Konichi wa` die dit najaar zal worden gehouden in de galerie van Cultura. De expositie, georganiseerd door Elise Huijberts, laat het werk zien van Salman Ezzamoury en Maarten Hindriks, die afzonderlijk van elkaar tegelijkertijd in Japan waren. Dit leidde tot het initiatief om hun ervaringen en inspiraties te bundelen en te tonen in een expositie


Xander van Soelen

cultuur

Daarna zal Xander van Soelen aandacht vragen voor Muziek bij de Buren. Na een succesvolle eerste editie (waarvan hij ook wat zal laten zien) is het tijd voor een vervolg, dat op 10 december weer in verschillende huiskamers in Ede zal plaatsvinden.

www.ede.muziekbijdeburen.nl


Gea Wester

gesproken woord

Het Gesproken Woord zal deze maand ingevuld worden door Gea Wester.


Tiago Lageira Trio

muziek

Wederom muziek, ditmaal van het Tiago Lageira Trio. Dit is een jonge muzikale groep die gevormd wordt rondom de Portugese gitarist Tiago Lageira met Stef Joosten op bas en Harm van Venrooij op drums. Ze spelen een combinatie van eigen composities en Jazzstandards. Deze avond spelen ze samen met Armand van Wijck  (finalist Erasmus Jazz Price 2017) op de mondharmonica. Zij zullen vanavond twee keer optreden en de avond ook afsluiten.

www.tiagolageira.com


FoodValley Film Festival

cultuur

Voorafgaand aan de Dante avond zal vanaf 19.00 uur de feestelijke opening van het FoodValley Film Festival plaatsvinden. Een driedaags festival dat dit jaar voor het eerst in Ede gehouden wordt. U bent van harte welkom om ook bij de opening aanwezig te zijn.

www.foodvalleyfilmfestival.nl


foto’s bij Dante: Edwin Nieuwstraten – edwin-nieuwstraten-fotografie-ede.nl


Volg ons verder op:  Volg ons op Facebook: CultureelCafeDante  Volg ons op Twitter: @ccdante