Programma 2018-01-25

 Cultureel Café Dante

datum: 25 januari 2018
tijd: 20.00 – 23.00 u

locatie: Cultura (Atrium) , Molenstraat 45 Ede
toegang: gratis


programma

Rebecca Wielstra

muziek

De avond wordt geopend door Rebecca Wielstra. Ondanks haar jonge leeftijd is ze al lang actief bezig met muziek in Ede. Ze treed regelmatig op en vormt samen met gitarist Luuk Wijnberg een akoestisch duo. Zij zullen deze avond zowel oude als nieuwe popnummers ten gehore brengen, waar zij hun eigen draai aan geven.


Cor Lourens

kunst

De tweede gast van de avond is Cor Lourens, één van de winnaars van de Kernhem Amateurkunstexpositie. Met zijn prachtige werk `De kracht van spinazie`, stal hij zowel de harten van de jury als van het publiek. Het winnende werk zal bij Dante te zien zijn en aan de hand van een fotopresentatie zal hij onder andere vertellen over zijn inspiratie en werkwijze.


Stefan Beumer & Trijn Romein

cultuur

Hierna is het woord aan Stephan Beumer (van PoppodiumEde) en Trijn Romein (van Cultura). Zij zullen aandacht vragen voor het Singer-songwriterfestival , dat het PoppodiumEde samen met Cultura vrijdag 26 januari in Cultura organiseert.

www.cultura-ede.nl/theater/evenementen


Teunis Bunt

gesproken woord

De maandelijkse onderdeel gesproken woord wordt dit keer verzorgd door Teunis Bunt.

www.teunisbunt.blogspot.nl


Elise Huijberts & Babette Pluim

kunst

Elise Huijberts samen met Babette Pluim komen vertellen over de expositie die op dit moment in de Cultura galerie te zien is. Het betreft een selectie uit de prachtige kunstcollectie, die de Edese ondernemer Gies Pluim tijdens zijn leven heeft opgebouwd.


 Elvis van Erd

muziek

Wederom muziek, ditmaal van de Edese zanger Elvis van Erd. Het hart van deze veelzijdige artiest ligt in de reggaemuziek, met af en toe uitstapjes naar rock&roll en soul.
Wegens familie-omstandigheden kan zijn band Elvis niet begeleiden.
Elvis treedt deze avond nu solo op.


Live Poets Society is een duo met
Toetsenist/fluitist Peter Holen en zanger/gitarist JeeWee Donkers.
Ze nemen de luisteraar mee op hun muzikale zoektocht naar de beste sfeer om hun verhalen en bespiegelingen over te kunnen brengen. We krijgen op deze avond een voorproefje van hun nieuwe album te horen.

 

www.sugarbeat.nl/livepoetssociety | www.facebook.com/livepoetssociety.nl

 


foto’s bij Dante: Edwin Nieuwstraten – edwin-nieuwstraten-fotografie-ede.nl


Volg ons verder op:  Volg ons op Facebook: CultureelCafeDante  Volg ons op Twitter: @ccdante