Programma 2012-10-25

Programma
Cultureel Café Dante
toegang: gratis
donderdag 25 oktober 2012
20.00 – 23.00 u
locatie: Cultura Ede
Bert Jan Meijer
fotografie
Bert Jan Meijer uit Ede vertelt mooie verhalen bij de presentatie van zijn uitgebreide serie natuurfoto’s.www.fotomeijer.nl
Robbert Muuse & Micha van Weers  
muziek

Klassieke muziek met Robbert Muuse, concert- en operazanger en Micha van Weers, veelzijdig klassiek pianiste. Zij laten liederen horen van hun laatste CD en uit het concertrepertoire.www.robbertmuuse.com

www.michavanweers.com

Column
actualiteit

De maandelijkse column, geïnspireerd door de dagelijkse dingen, wordt uitgesproken door Teunis Bunt. Op geheel eigen wijze weet hij persoonlijke en maatschappelijke zaken te combineren en de luisteraar een lach of een gefronste blik te ontlokken.teunisbunt.blogspot.com
Huisband B2G
muziek
 
De huisband speelt in de pauze een prettige mix van pop, blues, jazz en soul.
 expositie – Daniel Brici
beeldende kunst
 
De Roemeense kunstenaar Daniel Brici, die de vorige Dante over zijn werk heeft verteld, exposeert nu in Artlease en Cultura (Atrium).
Artlease is deze avond geopend, zodat de bezoekers in pauze zijn expositie kunnen bekijken.
ESFP
streetart

 
De kunst van de Edese kunstenaar ESFP is street-art. Hij gebruikt de ‘stencilmethode’. Tijdens Cultureel Café Dante zal hij een kunstwerk maken van 2 x 1,50 meter.
Actuele activiteiten
informatie
Naast aandacht voor huidige en komende exposities, Edese culturele activiteiten en aanverwant nieuws is weer een Cultuurminuut. Hierbij zal een gast van Dante worden uitgenodigd om in precies een minuut zijn of haar culturele activiteit of evenement aan te prijzen.
Blues@home
muziek

Blues@Home is 5-koppige band uit Ede. Bij Dante spelen zij een aantal bluesnummers in verschillende stijlen  met o.a. nummers van John Mayall, Muddy Waters, Eric Clapton.
Bezetting Blues@Home; Wim, (zang en mondharp), Marco (drums), Wietze (bas en zang), Joost (toetsen) en Jan (gitaar).
B2G huisband
muziek

Als afsluiting speelt de huisband met Jules van Slooten op mondharmonica en misschien wel weer muzikanten van deze avond.

Via de nieuwsbrief (schrijf u hier in), Facebook ccdante Ede en Twitter @ccdante houden we u automatisch op de hoogte.