Programma 2013-02-28

Programma
Cultureel Café Dante
toegang: gratis
donderdag 28 februari 2013
20.00 – 23.00 u
locatie: Cultura Ede
Rob van Vuure
creatief
 
Creatief bladenmaker Rob van Vuure. Gedurende 12 jaar was hij hoofdredacteur van Libelle, Playboy, Avenue, Viva en Panorama. Bij Dante vertelt hij over zijn werk en ervaringen met een aantal bladen. Rob is creatief directeur bij ZB Communicatie.
Gert van Ruiswijk
muziek

Gert van Ruiswijk is werkzaam als accordeon- en bandoneon-docent. Ook leidt hij bij Cultura het Tango-orkest. Bij Dante speelt Van Ruiswijk een aantal pittige tango-nummers op de bandoneon.

 

www.gertvanruiswijk.nl

Toyin Loye
beeldende kunst
De Nigeriaanse kunstenaar Toyin Loye exposeert de hele maand februari bij Artlease. In een presentatie zal hij zijn bijzondere werk toelichten.

 

Artlease/ToyinLoye

Huisband B2G
muziek
 
De huisband speelt in de pauze een prettige mix van pop, blues, jazz en soul met o.a. de gastmuzikant Jules van Slooten op mondharmonica.
Column
actualiteit
De maandelijkse column, geïnspireerd door de dagelijkse dingen, wordt uitgesproken door Teunis Bunt. Op geheel eigen wijze weet hij persoonlijke en maatschappelijke zaken te combineren en de luisteraar een lach of een gefronste blik te ontlokken.

 

teunisbunt.blogspot.com

Actuele activiteiten informatie Naast aandacht voor huidige en komende exposities, Edese culturele activiteiten en aanverwant nieuws is weer een Cultuurminuut. Hierbij zal een gast van Dante worden uitgenodigd om in precies een minuut zijn of haar culturele activiteit of evenement aan te prijzen.

Verder informeert de Edese stadsdichter Arjan Keene over het komende Edese schrijversfestival.

 

Cultura/schrijversfestival

Portonova
muziek

Afsluiting door de vijf-koppige band Portonova. It’s all about jazz, groove and dance. De muzikanten spelen exclusieve, eigen nummers met zangeres Marianne als de cherry on top. Speelplezier en swing zijn de ingrediënten bij dit concert.

 

Portonova.nl 

Via de nieuwsbrief (schrijf u hier in), Facebook ccdante Ede en Twitter @ccdante houden we u automatisch op de hoogte.