programma overzicht

Cultureel Café Dante – Livestream van uit Cultura

datum: 27 mei 2021
tijd: 20.30 – 21.30 u

locatie: huiskamer www.cultura-ede.nl/voorstellingen/livestream-dante
toegang: € 1,-


programma

Matthijs van der Kolk

muziek

Het jonge talent Matthijs van der Kolk (14 jr.) uit Bennekom trapt volgende week donderdag ons Cultureel Café af! Matthijs speelt op zijn cello onder begeleiding van een pianist. Hij nam onlangs deel aan het Prinses Christina Concours en brengt 2 klassieke stukken ten gehore; namelijk Sonate in E mineur opus 14 nr. 5 van A. Vivaldi en Salut d’amour opus 12 van E. Elgar.


Astrant

presentatie

Xander van Soelen van Popodium Astrant en tevens initiatiefnemer van het boek over de popgeschiedenis van Ede komt aan de hand van diverse foto`s, hierover vertellen.

www.astrant-ede.nl


Larissa Verhoeff

gesproken woord

Columniste en woordkunstenares Larissa Verhoeff zal een inspirerend optreden verzorgen.


Meet the Ancestors

project

Meet the Ancestors is een project van Stichting Cultura samen met Stichting Sabiel. Het geeft jongeren van allochtone afkomst de mogelijkheid om door middel van kunst kennis te maken en expressie te geven aan hun eigen culturele.


TamarAcoustic

muziek

Deze swingende band vervangt Blueberry Blossom die wegens omstandigheden plotseling af moest zeggen. De ervaren musici; Tamara Schalkx (vocals), Jeroen Prinsen (piano), Frans Manuputty (bass) en Remco van der Sluis (canon) spelen covers in de muziekstijlen bossa nova, jazzy, latin, soul en pop.


foto’s bij Dante: Edwin Nieuwstraten – edwin-nieuwstraten-fotografie-ede.nl


Volg ons verder op:  Volg ons op Facebook: CultureelCafeDante  Volg ons op Twitter: @ccdante